På en arbeidsplass

Noen sier at penger er årsaken til alt vondt, men det stemmer nok mer at det er kjærligheten og bindingen til penger som forårsaker denne smerten. Mange med lite penger kan faktisk være temmelig ensporede mennesker, fordi de håper at penger vil løse alle problemene deres. Og det stemmer nok at penger til en viss grad kan skaffe deg beskyttelse og komfort, men det er mye som ikke kan kjøpes for penger.

Det er som kjent folk som står nesten dagevis i kø for å skaffe seg den nyeste smarttelefonen, og føler stor glede over å utforske alle de nye applikasjonene og funksjonene. Men det lanseres nye smarttelefoner hvert år, og da vil de samme personene straks føle at den telefonen som ga dem så stor glede plutselig ikke er god nok lenger.

Materielle ting gir kun kortvarig glede, lykke kommer innenfra og har lite å gjøre med materielle ting. Barn som har store rom fulle av leketøy og elektroniske gadgets kan likevel føle seg ensomme og oversett av jobbfokuserte foreldre.

På samme måte vil et godt arbeidsmiljø ikke bare defineres av hvor komfortable stoler det finnes på arbeidsplassen eller hvor god belysning det er. Faktorer som dette betyr også noe:

  • Sjefer som er rettferdige og tilgjengelige
  • Folk som trives med arbeidet sitt
  • Likeverdig behandling og klar rollefordeling

Ingen liker å jobbe på et sted hvor de føler at de blir behandlet som mindreverdige vesener, og det å ofte gi hverandre anerkjennelse er en stor årsak til økte prestasjoner og bedre stemning. Samtidig gjelder det selvsagt også å ha god helse på arbeidsplasser hvor det kreves mye fysisk arbeid, og da gjelder det å ha de rette hjelpemidlene og vite hvordan de skal brukes.

 

Godt verktøy sparer deg for slitasje på kroppen, og gjør arbeidsdagen mer effektiv

Det er svært normalt å ha ryggproblemer, noe som ofte kommer av dårlig kroppsholdning, dårlige sko eller en arbeidsplass som ikke har godt nok eller egnet verktøy.

På https://www.witre.no/no/wno/jekketraller finner du et stort utvalg av nyttige verktøy som forenkler arbeidsdagen for en vaktmester eller lagerarbeider, som er typiske jobber med fysisk arbeid øverst på timeplanen.

Jekketraller er nok et must for de fleste arbeidsplasser hvor det finnes et vaktmesterkontor, siden det sparer folk for mye bæring. Bæring fører ofte til ledd- og muskelslitasje, men kan bli unngått hvis det for eksempel finnes en jekketralle på arbeidsplassen. Dette verktøyet tåler mye vekt, som også sparer arbeiderne for tid siden det trenges færre omganger for å få alt flyttet fra a til b.

 

Sekketraller er også et helt topp verktøy i situasjoner der man enda raskere ønsker noe av rimelig stor vekt forflyttet. Både esker og andre større ting som kjøleskap og komfyrer kan fint fraktes med en jekketralle. En skralle med tilhørende pipenøkler fører også til at montering og demontering vil gå raskere, og det samme gjelder for driller og bits i stedet for skrutrekkere.

På kontoret er det også mange hjelpemidler som fører til at ting går fortere, for eksempel en makuleringsmaskin. Etter å ha brukt en slik maskin vil man nok aldri mer ønske å bruke saks.